Tyson flytter til mamma og pappa


Nå har jeg ikke blogget på ganske lenge, til tross for at jeg har hatt ting å blogge om. Motivasjonen har vært borte, og jeg har følt at det ville vært falskt å blogge om hva vi gjør, uten å nevne hva som skal skje. For to måneder siden mistet vi leiligheten vi leier nå, og må finne et nytt sted å bo. Det er ikke lett å få leilighet med hund i området rundt Oslo, og spesielt så blir det dyrere når man er to personer og en hund. I tillegg har vi mulighet til å flytte inn et annet sted, der vi kan bo utrolig billig, men der får vi ikke ha hund. Hvis vi bor der så kan vi spare opp penger, da kjæresten min jobber fulltid, og kjøpe en egen leilighet innen våren 2013. Da er det vanskelig å forsvare at vi skal miste alle våre muligheter til å spare fordi jeg absolutt skal ha Tyson med meg hver eneste måned, spesielt når det ikke er mine penger som går til leie (studielånet mitt er ikke nok til å dekke leiligheten vi bor i nå engang, og vi ville vært tvunget til å gå opp i pris). 

Heldigvis har jeg foreldre og søsken som vil ta vare på Tyson i en periode, slik at jeg vet at han har det bra, og ikke minst: jeg vet at jeg får han tilbake når jeg har mulighet til det.

Hvis ikke jeg hadde hatt familie eller andre som kunne hatt Tyson for en periode, så hadde jeg aldri valgt å sende han bort. Hvis alternativet var å skade økonomien vår for en stund, eller å gi fra meg Tyson for godt, så hadde jeg selvfølgelig valgt å beholde han. Til høsten skal jeg jobbe ved siden av studiene, noe jeg ikke har mulighet til når jeg må hjem til Tyson, og samtidig også prøve å leve litt mer som en student, noe jeg vet kjæresten vil sette pris på. Jeg prøver å tenke positivt på det, og fokusere på det at når jeg får Tyson tilbake, da har vi faktisk en egen leilighet og vi slipper å være redd for at utleier skal kaste oss ut og vi må stresse med å finne et nytt sted å bo. Da vil jeg kunne slappe mer av, og jeg vil også ha mulighet til å få meg en hund nr. 2, noe jeg uansett ikke vil gjøre før vi har et trygt sted å bo. I sommer skal jeg være i Bergen med Tyson nesten hele tiden, da vi må være ute av leiligheten før juli. I august reiser jeg tilbake til østlandet alene, og lar han være igjen hos foreldrene mine. Jeg vet at det kommer til å være helt grusomt å komme hjem om dagene og ikke bli møtt av en logrende hale. Forhåpentligvis vil tiden gå fort, vi vil være så flinke til å spare som jeg ser for meg og få en leilighet i februar eller mars neste år. Uansett, i verste fall, om vi ikke vil være så flinke som jeg tror, så vil jeg være ferdig utdannet i juni neste år, og forhåpentligvis få jobb ganske fort, slik at da vil både jeg og kjæresten være i fulltidsjobb. 

Jeg kan i hvert fall si at jeg kommer garentert til å reise oftere til Bergen neste høst, en det jeg har gjort den som har vært.

I tillegg skal jeg ta noen teoretiske kurs innen atferdkonsultasjon hos hund, og begynne på en omfattende kursserie innen det, så jeg vil ha noe hunderelatert å drive på med selv om jeg ikke vil ha Tyson hos meg. 

3 kommentarer

Renate Karlsen

26.05.2012 kl.10:08

det kommer til å bli kjempe koselig å få ha Tyson i en periode, selv om det kommer til å være trist når han flyttet tilbake til dere! Han vil få det kjempe bra hos oss og han kommer mest sannsynlig til å være like eller mere bortskjemt når han kommer til dere igjen ;-)

✿ Sheltiedagboka ✿

26.05.2012 kl.19:32

Det går nok bra, kanskje det tilogmed blir litt deilig å ha "hundefri" en liten periode også...! ;)

Hva studerer du i Oslo?

caninecorner

26.05.2012 kl.20:25

Sheltiedagboka ?:

Ja, jeg prøver å oppmuntre meg med det. At jeg kan prøve å leve litt mer som en student, i stedet for å måtte dra hjem til Tyson med en gang.

Studerer til å bli dyrepleier :) Så jeg er i praksis på en klinikk nå, og så har jeg skole fra august til begynnelsen av desember, intern praksis frem til februar og praksis igjen frem til slutten av mai og så er det eksamen XD Og i intern praksis (7 uker) måtte foreldrene mine ha hatt han uansett, fordi da er timene så sinnsyke at jeg kan ikke ha hund samtidig.

Skriv en ny kommentar

hits